Verloskundige Marjolein Ophoff

In mei 2020 heb ik de verloskundigenpraktijk Wijdemeren-Vreeland overgenomen van verloskundige Thera van Erp die na 41 jaar (!) met pensioen is gegaan. Voor mij een droom dit plekje. Na jaren in een grote praktijk in Amsterdam te hebben gewerkt vind ik het fijn om in een rustiger tempo, met meer persoonlijke aandacht te kunnen werken. En dichtbij mijn huis in Bussum, iets wat mijn jongens ook een stuk gezelliger vinden!

Onderdeel zijn van “het welkomstcomité” zo voelt het voor mij om verloskundige te zijn. En dat zie ik als een groot voorrecht. De manier waarop je geboren wordt is namelijk samen met je eerste levensjaar een blauwdruk voor de rest van je leven. Of een vrouw nu thuis, in het ziekenhuis, in bad, zonder, of juist met pijnstilling wil bevallen, het doet er niet toe, zolang zij zich maar vertrouwd voelt, in haar kracht kan staan en terugkijkt op een goede ervaring. Daar staat deze praktijk voor;  A happy mother is a happy child!

Afspraken : 06-45406022
Spoed       : 06-45406022
B.g.g.        : 0900 1515 doktersdienst
Mail          : info@verloskundigewijdemeren-vreeland.nl

Marjolein Ophoff is aangesloten bij de KNOV
en het Kwaliteitsregister voor verloskundigen.

Verloskundigenpraktijk Wijdemeren-Vreeland
is lid van de VSV Gooi en Vechtstreek.